Information om mig

Yolanda, född 1991. Mitt bloggande började 2008 på en annan portal. På wordpress har jag funnits sedan 2011.

Mina största intresse att skriva. Jag älskar även alternativ musik. Min största favorit är Thåström. Under veckorna är jag praktikant på Dynamo – Möjligheternas förlag i  Stockholm.

När jag var liten diagnostiserades jag med Aspergers syndrom, vilket kom att prägla mitt liv i stor omfattning. Senare fick jag diagnosen bipolär sjukdom. Andra diagnoser har också funnits med i bilden. Jag har gått fortfarande går igenom flera trauman och väldigt mycket annan skit, rent ut sagt. Allt som har hänt gör att jag inte vet vem jag är och vart jag är på väg.

Jag har gett ut 2 diktböcker: ”I skuggan av en siluett skör som glas” (2014) och Alternativt (2015). Det finns sidor högst upp på bloggen för mer information om innehåll och vart du kan köpa dem.

Min poesi beskriver inte alltid nuet. Delvis det som har varit samt det som inspirerar mig.

8 tankar på “Information om mig”

 1. Det Ordnar Sig !

  Gilla

  • Lögn, Josef, och det vet du och ingen går på en sådan lögn. Om det ordnar sig vet ingen, men en positiv attityd har potential att hjälpa. Positivitet ÄR resultatet av rätt mental aktivitet.
   Om alla vore positiva och konstruktiva, samt öppna och skeptiska, samt konsekventa och envisa, så skulle sannolikt världen vara ett mycket fint ställe för de allra flesta av oss. Likväl så ordnar det sig inte alltid ändå, även om man är positiv och konstruktiv. Det vet både du och jag.
   Världen är nämligen full med negativitet, rädsla, hat, som försöker plocka ner oss till den låga nivån, för att inte tala om åldern självt. Det är en stor utmaning att förbli positiv och konstruktiv och inte enbart vara en misantrop.

   Gilla

 2. Jag har tidigare läst igenom alla dina sidor här på bloggen. Nu har jag gjort det en gång till, och dessutom tittat igenom alla avsnitten i webbserien du länkat till.

  Det första jag tänker när jag nu försöker lära känna dig lite bättre (så gott det nu går att gör det på det här sättet) det är att du verkar stark och modig. Det är sällan man ser sin egen styrka, men det är ingen konst att vara stark om man inte är svag. Det är när man har något att kämpa med som det är en bedrift att klara ut situationen.
  Lite krystat kanske det låter, men jag hoppas att du förstår vad jag menar ;)

  Jag vet ännu inte så mycket om dig, men att du har tunga saker i bagaget förstår jag. Samtidigt lyser styrkan igenom, och du verkar ha väldigt sunda tankar.

  Gratulerar till båda dina böcker, och till din huvudroll i en serie med väldigt viktigt budskap.

  Kramisar

  Gillad av 1 person

 3. Hi Yolanda
  thanks a lot for your interest on my blog. Unfortunately i cant understand your language, I am always interested to meet asperger people, since I have a friend who is asperger too. Any sometimes, I think I might be a little tiny too….anyway, its nice to meet you here.
  All the best for you Yolanda
  Brig

  Gillad av 1 person

 4. pinaymama@sg skriver:

  I must confess I read a few of your posts with the help of Google Translate! 🙂 You seem like a strong person, Yolanda. Sending lots of hugs over the seas. Take care and thanks for stopping by my blog!

  Gillad av 1 person

 5. Kära Yolanda,
  Först av allt, tack för dina många likes på min webbplats.
  Men också ser jag att du har upplevt mycket i ditt liv precis som jag och fortfarande har modet att blogga.
  Grattis, att blogga tillsammans med fotografering är bra terapier för mig att ta bort smärta från mig.
  Fortsätt så här
  Hälsningar från Belgien
  theo
  PS Jag skrev denna text på nederländska, men översatte till svenska med Google translate 😀😍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s