Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Världen känns (aningen) rörig just nu. Sverige. Nyheter angående Covid-19 syns överallt på sociala medier och övriga nätet. Donald Trump är mediernas guldgruva och fortsätter göda dem när han själv känner för det. Är allt sanning – eller hur ska man se på det? And so on. Det är inte så att jag hela tiden tänker på allt som händer i världen. Inte direkt. Fast på grund av mitt fotografiska minne, så minns jag rubriker jag egentligen inte bryr mig om.

Expressen har blivit Sveriges nya skvallerblaska de senaste åren. I övrigt har jag lärt mig att bli mer källkritisk – generellt sätt. Min mailbox (speciellt skräpposten) är full med… Skit. Mycket skruvad reklam. Livet har lärt mig att inte tro på allt. Dagens informationsflöde expanderar och till slut vet man inte riktigt. Liksom.

Jag undrar hur det är för den yngre generationen – de som växer upp med detta. För jag antar att det finns många människor som fastnar för mycket i detta flöde av saker som vi inte kan kontrollera.

Sedan, som jag tror att jag har nämnt flera gånger, måste folk sluta näthata! Till och med (tro det eller ej?!) skriv inte kränkande saker till offentliga personer. De har också känslor. Åsikter är såklart okej, men sluta att konstant gå över gränsen.

En positiv grej med detta är att vi har fått veta att Scotland har infört att det är gratis för kvinnor med mensskydd! <3