Etiketter

, , , , , , , , ,

Nu känner jag mig oerhört trött. Jag kan knappt finna ord för det. Jag vet inte riktigt varför. Jag har faktiskt till och med sovit, förutom ett kort uppvaknande strax efter 4. Intressant? Avgör själv. Jag hoppas att du sov gott i natt.

Det har uppstått ett par situationer där det har förväntats mer av mig än jag är vad vid, som har involverat att jag inte kan göra rätt eller fel. Fast det var positivt att jag tog itu med situationerna och gjorde det bästa jag kunde av dem. Dock har det tagit mycket energi.

I dag är det fredag, vilket skrämmer mig lite – som vanligt. Jag har fått låna en bok av Carolina som heter konsten att fejka arabiska, som är skriven av en kvinna som heter Lina Liman. L fick diagnosen autism i vuxen ålder. Jag har hört mycket bra om den här boken, så det ska intressant att läsa den. Min poäng är att jag tänkte börja med den i helgen, så får vi se hur långt jag hinner. I morgon ska jag tvätta, som jag inte har gjort på tre veckor. Jag har en del dagböcker kvar att kolla igenom, så kanske blir det också av att göra i helgen – annars får jag ”skjuta på det”. Inte världens roligaste uttryck, men det får fungera för den här gången.

Jaha, vad har du för fredagsmys i kväll då? Nej, fy fan – tänk om jag var på det sättet! #fuckfredagsmys . Ärligt talat – i reklamen sjunger de ju: ”nu är det slut på veckan” i början. Vadå slut på veckan? Lördagen och söndagen är ju kvar. För vissa är de till och med mer smärtsamma. Jag förstår att de kan mena själva arbetsveckan. Fast vissa jobbar helger och nätter. Vissa är sjukskriva och arbetar inte. Den här reklamen får alla som inte passar in i samhällets mall av den perfekta invånaren av känna sig exkluderade, om man tänker efter.

Jag startar härmed en ny hashtag: #fredagsnaturgodis

Who’s with me?