Etiketter

, , , , , , , , , ,

Svaret på ”2 sanningar och 1 lögn” är alternativ 2), alltså den med fotlotionen är en lögn.

I morse vaknade jag kl 5 – inte så kul. Så nu, sen eftermiddag, är jag rätt trött. Dessutom känns jag mig spänd och har smått ångest. Yoga, rökelse, musik. Ur min spellista ”Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal”. Bra namn , måste jag säga. Det är princip identiskt med namnet på Thåströms soloplatta från 1999.

Ärligt talat känner jag mig rätt slut. Är det fler än jag som får ”panik” vid minsta lilla skrap i halsen eller liknande? Sedan allt det här med covid-19 startade….? Skitsamma, vi pumpar lite Nine inch Nails i högtalarna. Hell yes…

Sedan – retorisk fråga – måste man prata om allt för att må bättre – speciellt ångest? Vad tror ni? Jag tänker att när jag inbillar mig att det är någonting i halsen, nu. För då har jag märkt att ångesten spär på sig själv om man inte talat objektivt om den. Till slut blir det väldigt tvångsmässigt. För mig. Hur är det för dig? Fast det finns många andra saker jag måste prata om för att kunna gå vidare. Jag har svårt att prata på ett vettigt sätt om ångest utan att det blir tvångsmässigt.