Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Den här dagen har varit utmattande på många sätt. Trots ca 9 timmars sömn var jag ändå trött redan i morse. Sedan var det flera möten, mycket ”hit och dit”. Jag bröt ihop, nästan, under den uppskjutna städningen (den skulle varit i går). Orken fanns inte riktigt.

Nu känner jag mig lite lugnare, men fortfarande trött. Jag vill mest bara sova bort all trötthet. Vi får se hur det blir med sömnen i natt. Man vet aldrig längre. Min ork påverkas väldigt mycket av att jag sover dåligt nästan varannan natt. Jag tycker att John Blund kan köra upp något i arslet. Tyvärr, jag måste nämna honom – även om det känns tråkigt och klyschigt. Ärligt talat – även om han blir ledsen för att jag tycker att han ska köra upp något ni vet var – så får han skylla sig själv. Hur kan man vara så säker på att det är en han?

Okej, då har det väl spårat ut igen. Jag tänkte spendera kvällen med resten av mitt naturgodis, Loka crush (ofc) och någon serie. Troligtvis ”Friends”. #fuckfredagsmys . Bara för att det heter så inom reklambranschen betyder det väl inte att vi måste hänga efter efter strömmen! Vad tycker ni att det ska heta istället?