Etiketter

, , , , , , , , , ,

Fördriva tiden. Det är just det som det mesta går ut på i dagens läge. Mer än någonsin och alla andra gånger jag mår dåligt. Jag känner mig stel i kroppen, förmodligen för att jag inte mår så bra psykiskt. Hur mår du?

Hur mycket lär man sig av sina misstag egentligen? För mig beror det nog på lite vad det är för misstag man pratar om. Om det är misstag som är djupt kopplat till ett trauma kan jag begå samma misstag (exempelvis att isolera mig) gång på gång. När man egentligen bör prata om något problem man har tenderar jag att stänga in mina känslor istället för att prata om dem. Misstag är inte detsamma som ett fel man gör, tror jag. Det är väl därför det är olika ord! Att någon har gjort ett fel kan låta väldigt hårt i bland. Vad tror ni om detta?

Ovanstående var bara en fråga som kom upp hos mig. För mig snurrar tankarna åt alla möjliga håll och perspektiv. Fast jag har ju i grunden svårt med förändringar och antagligen att förändra mina egna beteenden, eftersom jag har Aspergers syndrom. Det innebär att hjärnan fungerar annorlunda hos mig än hos människor som faller under normalspektrum.