Etiketter

, , , , , , , , ,

Jag sov länge. Klockan var nästan 11 när jag gick upp ur sängen och jag sov tills då med några korta uppvaknanden. Jag har varit på gymmet och nu är jag hemma igen. Vad har ni hittills gjort i dag?

På gymmet var det ganska mycket folk, så jag fick göra övningar i en annan ordning. Fast det som egentligen är jobbigt är omklädningsrummet. Alla jobbiga konversationer man, på sätt och vis, tvingas lyssna på. Sedan ljudet av hårtorken, usch. Det här med att kommunicera om man är i vägen för någon annan eller om hen är i vägen för dig. Som vanligt när det gäller mig – det är allt runtomkring som är problemet, inte själva aktiviteten. Jag tycker om att träna, men jag avskyr när jag blir torr om läpparna och halstablett(erna) i munnen tar slut. Jag lider av svår muntorrhet, för att göra det helt tydligare. Gillar du att träna?

Resten av dagen har jag tänkt mig att vila. Just nu funderar jag på om jag ska gå och köpa naturgodis. Loka crush ska jag definitivt köpa, för den har varit slut i flera dagar. Hur gick det till? Jag vet, det finns viktigare saker än Loka crush, men ni vet, när det kommer till cravings … Vilket snacks ska du köpa i dag? Kom igen, det är ju lördag. #fuckfredagsmys

Peace out! Glöm inte att släcka doftljuset (och inte kasta det), så att inte ditt favoritssnacks brinner upp och dramat är ett faktum.