Etiketter

, , , , , , , , ,

Trots att jag sov bra i natt har jag känt mig trött. Min vanliga känslomässiga ber- och dal(vana)bana (Kent-referens) har varit för mycket nu under kvällen. Hur var din dag?

Jag är så trött, irriterad och förbannad på personer som jag trodde var mina vänner. Som man trodde att man stod nära. Det blir så otydligt för mig. Om du inte vill vara vän med mig – säg det bara. Jag vill inte ha någon gråzon. Antingen – stanna i mitt liv eller försvinn. Jag försöker hålla mig till de vänner som faktiskt tycker om mig för den jag är och inte den jag bör vara. Punkt.

Snart tänker jag sova. Jag är trött. På lite allt möjligt. Speciellt på vänner som känns rätt falska. Eller som tycker att man kan avsluta en vänskap utan att säga något – bara för att man mår bättre och inte behöver en längre. Det är så jag känner mig – utnyttjad. Vissa sticker så fort de mår bättre.

Det är väldigt jobbigt att jag alltid tänker så svartvitt kring relationer och är väldigt överkänslig. Relationer är bara så otroligt krångligt och otydligt. Hur ser du på detta?