Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Watching Scrubs with headache

Fan vad trött jag är i dag. Jag har haft mycket huvudvärk sedan jag kom hem. Det blev väl mycket intryck. Efter att jag hade varit på Dynamo skulle jag till Stockholms central och möta fina Maria, som anlände i dag. På plats var också Jossan. Det var mysigt att träffa dem, fast det i morgon vi har 40-års fest för Maria (GRATTIS<3) – så det var var bara en stund vi sågs, inför detta anländande. ;) I morgon ska vi vara hemma hos Jossan och ha fest för Maria! Yay<3

På vägen hem höll jag på att gå in i Pappa vid Willy:s. Mina föräldrar bor väldigt nära mig nu när jag flyttat till stan, så där dok han upp. Jag passade på att visa honom vilket naturgodis som är veganskt. Sedan stack jag hem pruttade i fåtöljen med Loka crush och naturgodis (of my own). Jag tycker vi ska starta en ny hashtag: #fuckfredagsmys . Usch, vad jag ahr börjat hata den där kryschan. Who’s with me?

I morgon är det full fart för första gången på länge. Jag ska träffa Sylvia (<3!!) innan jag ska åka och träffa Maria och Jossan med flera.

”ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce

ingen sjunger blues som Jeffrey Lee

hans röst skär som en kniv

hans röst skär som en kniv

ingen sjunger blues som Jeffrey Lee”

– Thåström, 2005