Etiketter

, , , , , , , , , ,

Dagen har gått ut på att inte känna något speciellt, med allt vad det innebär. Jag vaknade till runt 4 eller 5 och vaknade strax innan 8… Tror jag. Sedan kunde jag inte somna om. Sömnen är utmattande just nu. Hur svårt kan det vara att få fylla sitt sömnbehov? Ärligt talat – ni vet att jag är bipolär. Sjukdomsskov kan triggas om man sover för lite. Jag vill inte få ett skov, tack.

Värmen kan äta upp sig själv, så att den försvinner. Ni vet. Det luktar smått kaos i min hjärna. Det är lite som att allting bara kokar. Om man tog ett paket pasta och ställde sig i solen och väntade anvisat minut-tal, så skulle middagen vara klar. Vill du ta en kopp snabbkaffe och din vattenkokare är trasig? Inga problem.

I morgon ska jag till praktiken efter att ha fjärtat i fåtöljen stora delar av dagen. Förresten så hittar jag lite konstiga rester jag jag lyfte på alla kuddar och filtar som jag tryckt åt sidan. Ingen trevlig syn. Det knäppaste jag hittade var en liten bit ost. Vad är det knäppaste som du hittat nyligen i din fåtölj eller soffa?