Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

thumbnail_IMG_20200817_192517

Jag var så trött i dag, som ni vet. Det blev dock bättre när jag kunde åka hem och vila. Nu har jag inte ont i kroppen längre, inte riktigt i alla fall. Tur också att det blir svalare och mörkare på kvällarna nu, så det inte är så jävla varmt. Annars hade mitt humör varit pissigt. Nu hoppas jag på ordentlig sömn i natt.

Nog med klyschor. Varför ska folk alltid gnälla på vädret in i det sista? Nästan alla säger att de gillar sommaren mest, men plötsligt – när det är sommar – vill de ha höst eller vinter. Är det bara jag som har bestämda åsikter om vilka årstider jag gillar och inte? Tycker du att jag har ett udda resonemang? Jag är i alla fall tydlig med att jag föredrar hösten och vintern till viss del. Våren och sommaren är smått deprimerande.

Det känns som att många ändrar åsikter om vad som helst nästan. Att mycket handlar om yta och vad andra ska tycka om ens beslut. Som att allt handlar om att passa in. jag brydde mig inte ens om det när jag var tonåring. Är jag udda? Ja, förmodligen. Varför står inte folk för vem de är? Att passa in har jag egentligen aldrig brytt mig om. Det är säkert du. Berätta! Det är därför det finns ett kommentarsfält. Visa vem du är!

Kram och sov gott <3