Etiketter

, , , , , ,

Det kändes spännande att min insändare blev publicerad på webbbtidningen Vox Vigor, som har inriktning psykisk ohälsa. På inlägget innan finns det en länk där du kan läsa insändaren.

Jag tror att det här var första gången jag blev publicerad via en tidning. Tidigare har jag publicerat diktböcker. I skuggan av en siluett skör som glas (2014) och Alternativt (2015). När jag var liten blev en målning jag gjort publicerad i ett TV-program. En annan gång, när jag var yngre målade jag en bild, på vad jag önskade mig av tomten, till en tävlingen. Den som vann fick det som målningen föreställde. Jag vann och fick min gosedjurs-dalmatin. Haha, det ni…

Hoppas att min lilla historia var rolig i alla fall. Lite gullig kanske. Eller vad tycker ni? Har ni någon liknande historia?

Ska man vara tråkig och säga någonting om vädret, eller? Helt ok, men hoppas det börjar regna snart. Bokstavligt talat alltså. Det är väl inte bara jag som gillar samt blir lite lugn av att det regnar, right? Kom igen, berätta! Jag känner mig lite udda som föredrar regn. 

Vi hörs!