Etiketter

, , ,

Under kvällen i går stressade jag upp mig något otroligt för att jag inte visste om jag skulle må dåligt i dag – jag tänkte att jag skulle gå på OCD-gruppbehandlingen och träffa en vän. Det var vad jag vill både i går och när jag gick upp i morse.

Jag kände mig sjuk i går kväll, men förnekade det – precis som vanligt. Dessutom hade jag väldigt svårt att somna och vaknade upp tidigare än jag behövde gå upp. Somnade om. Sedan trodde jag att det skulle gå ”bra”, när jag duschat och ätit frukost – samt sjlvfallet: kaffet.

Så jag bar mig av hemifrån och jag började snabbt känna av att jag var varm – på ett dåligt sätt. När jag väl kom fram till psykiatrin kände jag mig dålig igen. Jag pratade med en av psykologerna, fick med mig dagens material och begav mig hem.

När jag kom hem låg jag under mitt kedjetäcke i runt 2 timmar. Jag försöker titta på alla möjliga program för att slippa detta. Jag stressar upp mig hela tiden över att JAG VET FAN INTE OM JAG SJUK ELLER INTE. Ett problem som kommer med min Asperger-diagnos är att jag har väldigt svårt att tolka sinnesuttryck (perceptionsstörningar).

Jag känner mig trött, stressad och utmattad.

Over and out…