Etiketter

,

I torsdags Jag träffade jag Ylle! Jag visade min nya LSS-lägenhet och bjöd henne på te samt  snickerskakor. Vi satt mest och pratade och tog det lugnt. Jag fick också en födelsedagspresent av henne. Ekologiska, rosa sängkläder – så nice! <3 En mysig kväll! <3

På fredagen träffade jag Sylle! <3 Vi åt middag i Kungshallen. Sedan tog vi oss hem till mig och jag visade lägenheten för henne också. Vi drack också te och åt nötter/torkad frukt. Så himla mysigt! <3

Under helgen åkte jag och kollade på Bio med en av mina grannar och en personal härifrån. Vin ör minkollade på Men in black international. Action är ju inte min grej, men det är ju skönt att komma ut ibland action. Jag tror att action i sig är för ytligt för min smak.

På söndagen (i går) var jag på promenad med mamma och pappa. Jag fick en nya ryggsäck med militärmönster i för tidig födelsedagspresent. Sedan har jag handlat med personal och varit på ett medel jympa-pass (F&S) i Rålis med mamma.

I dag vaknade jag kl 4 (!). Fy fan för det. Jag somnade dock om mellan 8 och ca 9:30. Tur det… Annars hade jag varit helt slut nu. Jag gjorde yoga sedan i en halvtimme. Snart ska jag göra lunch. Sedan ska jag få en rundtur av ena brorsan på ett F&S-gym och då ska jag passa på att träna när jag ändå är där. I kväll är det husmöte här också.

Vad ska ni göra i dag?