Etiketter

Jag var nöjd med att jag gick och lade mig för att sova i bra tid, men inte att jag vaknade 05:30. Där brast min planering och jag räknade ut att jag endast sovit i 7,5 timmar. Jag behöver minst 8 timmars sömn.

På morgonen/förmiddagen var jag på eftersynk gällande filmprojektet igen. Den här gången var det min andning som behövdes läggas till i vissa scener. Så det blev en jävla massa andning, haha. Redan under eftersynket kände jag att ögonlocken började falla ihop – tidvis.

Tyvärr känner jag mig bara tröttare och tröttare. Ibland kämpar jag med att hålla upp ögonlocken. Efter eftersynket hade jag ett stort tidshål på fler timmar. Jag lunchade på subway, men det blev något konstigt missförstånd när jag skulle beställa. Jag sa vilket bröd jag ville ha, men hon tog inte fram brödet utan frågade istället vad jag ville ha på mackan. Då sa jag igen vilket bröd jag ville ha och då sa hon att hon frågade vad jag vill ha på. Då tänkte och undrade jag varför hon sa så. Jag har varit på denna subway förut, men inte förstått hennes intentioner. Jag har svårt för människor som inte är tydliga. Förra gången kommenterade hon min jacka – positivt – fast det hör ju inte hemma när man ska beställa mat. Ni med Aspergers syndrom – kan liknande missförstånd hända er?

Sedan var jag kissnödig, så jag letade upp en toalett. När jag skulle lägga i pengar var värden väldigt otrevlig när jag lade i pengar på fel ställe och sedan när jag gick åt fel håll väl inne. Ordet missförstånd har en negativ klang för mig.

Nu sitter jag och skriver på MISA och snart har jag möte här. Mina ögonlock vill inte samarbeta. Fast nu ska jag gå ut med min vape – hjärta på det