Etiketter

, ,

I går träffade jag sjukgymnasten som leder den medicinska yogan jag går på. Hon vet ju att jag tränar, men hon frågade VAD jag tränar. Hon tipsade om att jag skulle ta mer promenader UTAN musik så att jag kan ta in hela omgivningen. Det är ju ok, tänkte jag – det är inte direkt massa folk där jag brukar promenera. Det var alltså det jag gjorde i dag – att promenera utan musik i lurarna (och utan lurar över huvud taget). Det var ju … intressant. Eller alltså, snarare… Annorlunda. Jag är ju van att använda mina brusreducerande hörlurar i stort sett hela tiden när jag vistas utanför hemmet… I min ensamhet. Åker jag bil för att veckohandla med en personal från boendet tar jag oftast inte med dem. Om jag inte misstänker att jag kanske skulle behöva dem. Till exempel om vi ska gå in i en annan affär eller så.

Annars har dagen bestått mest av mensvärk. Det är dag 2 i mensen – den värsta dagen. Mest blod och oftast mest värk. Jag hoppar över gymmet i morgon innan jag ska jobba med most photos, eftersom jag troligtvis kommer att ha mensvärk i morgon också (dag3-varning!).

Städningen i dag (torsdagsvarning, eller?) blev lite för sen för min smak. Som att jag någonsin har smak för att städa. Det är nog ärligt talat den absolut tråkigaste hushållssysslan jag vet. Laga mat är den bästa om vi nu ska snacka om detta.

Vilken hushållssyssla tycker ni är tråkigast respektive roligast? (om ni måste välja)