Etiketter

Ni har förmodligen inte missat att mamma kammade ur mina dreads i helgen…

Varför?

När jag skaffade dreads hade jag ingen aning om hur det skulle påverka min livssituation. Jag tyckte det var snyggt, helt enkelt. Länge hade jag haft ett sug att skaffa sådana.

Det visade sig sedan att jag blev utkastad från Stockholms centralstation, utslängd från en buss, anklagad för att ha stulit saker, utkastad från krogen (oftast från kön in) och mycket mer. Folk har sagt spydiga kommentarer min väg, tex ”här luktar det marijuana!”. Jag har blivit diskriminerad av vakter och poliser. Det är mycket skit jag har fått ta emot.

Detta har gjort mig väldigt ledsen, men det betydde länge inte direkt att jag ville ta ur dem. I kombination med min dåliga motorik (som har blivit sämre på grund av en medicin jag tar) så uppfattar vissa mig (bland annat vakter) mig som påverkad.

För några veckor sedan tröttnade jag väldigt mycket på detta. Dessutom kände jag att jag inte gillade dem så mycket längre och så kände jag mig inte snygg. Allt i ett. Ingenting som hade med dem att göra kändes inte bra. Dessutom klagar vissa personer oavbrutet…

När jag nu har tagit ut mina dreads känns det jättebra. Det kändes helt rätt.