Etiketter

, , ,

I dag har det varit rätt lugnt, förutom i morse. När jag var mer än halvvägs till praktiken kom jag på att personalen förmodligen inte hade gett mig min morgon-medicin. Jag ringde till boendet och fick det bekräftat. Som tur var kunde någon köra efter mig och ge mig medicinen om jag hoppade av vid nästa station. Jag klarar inte av att missa någon medicin, risken är stor att jag blir (hypo)man. Om jag glömmer kvällsmedicinen så kan jag inte ens sova med sömtablett (!!) . Det slutade bra (fick medicinen) och jag kom i tid till praktiken ändå.

Nu till något annat. Jag erkänner: Min motorik gör att jag inte kan hantera min c-cigg.  Minst en gång i veckan går jag dit för att köpa oljan som man behöver för att använda den. 5 (tror jag) gånger har glaset gått sönder och det kostar 99:- varje gång. 1-2 gånger har laddningsuttaget gått sönder och jag måste betala 200-300 kr. Sedan har andra saker gått sönder också – jag minns inte allt. Jag går dit så ofta att de kan säga ”Vad gör du med den egentligen?”. Nu skäms jag för att gå dit. Jag orkar inte längre med detta. Dessutom tycker jag att alla som har som vill ha ett hälsosammare alternativ till cigg/snus ska få möjlighet till det. Bara för att jag har Aspers syndrom och har dålig motorik plus tappar saker mycket oftare än andra… Betyder det att jag inte ska kunna använda en c-cigg? Fan vad trött jag blir!

Till slut kom jag hem i alla fall. Jag har hunnit duscha. Innan jag klev in i duschen blandade jag kaffesump och kokosolja att rengöra kroppen med. Det kändes riktigt bra (det var ett tips från mamma).

Nu lufttorkar jag mina dreads och jag har läst ett tag. Jag har ganska nyligen börjat komma i gång med läsandet igen. Efter att ha läst ”Sex kärlek och Aspergers syndrom” av Inger Jalakas igen har jag kommit en bit i ”Kerstin Thorvall Uppor I Skärt Och Svart” – en biografi av Beata Arnborg. Den börjar bli intressant.

Resten av dagen blir nog rätt stillsam. Vi hörs