Etiketter

, , ,

Simningen gick bra. Det var skönt, faktiskt. Mitt hår har dessutom fått mycket bättre kvalité sedan jag har börjat använda inpackning! Jag brukar ha den i när jag bastar. Förresten så hatade jag att basta när jag var yngre. Det var nog för att en gång när jag var med pappa i bastun när jag var liten… Då kastade någon vatten på därifrån värmen kommer ut. Jag blir hur rädd som helst för detta ljud! Fast jag tror mer att det var för själva ljudet. Nu tycker jag att det är okej att basta, men inte att sitta högst upp. Det är för varmt! Jag tror förresten av jag blev rädd för det där ljudet på grund av att jag har Aspergers syndrom.

När jag kom ut från simhallen såg jag att Fridish (<3!!) hade ringt, så jag träffade henne en sväng. Sedan åkte jag och träffade min arbetsterapeut, som sagt.

På vägen hem från mötet läste jag ”När barnet har lagt sig” av Michael Nyqvist. Jag gillar den verkligen, hittills. Sen vet man ju inte, haha.

Innan jag gick hem hämtade jag ut mer seroquel depot på apoteket, som de hade beställt åt mig. Jag var där i fredags och hämtade mina andra mediciner.

Hugsies