Etiketter

, , ,

Efter praktiken åkte jag och köpte den sista julklapparna/födelsedagspresenterna. Nu är det bara ett visst antal grejer för att det ska bli komplett, om man säger så. På söndagen ska jag till familjen och ”fira jul”, eftersom de kommer att vara utomlands när den egentligen är. Själv kommer jag att vara på Gotland under julen.

(Förresten, när jag var på biblioteket i dag så gjorde jag ett misstag. Jag vet inte ens om jag kan kalla det ett misstag, men självfallet fick jag ångest för en jävla småsak. Sedan försökte jag övertala mig själv och prata med K. När vi åt lunch så pratade vi bort det. Jag mår bättre nu.)

På vägen hem från biblioteket och sedan julklappshandlingen var jag nog ganska trött. Även fast jag hade musik i öronen på bussen (som vanligt) så störde jag mig på den som satt bredvid mig (han bläddrade i en tidning). Kan klev av efter tre stationer (TUR DET). Sedan kom det en till (jävla människa) och satt bredvid mig. Ibland (säkert på grund av att jag är en aspie, alltså har Aspergers syndrom) stör jag mig på när folk ”nuddar” mig. Jag är väldigt känslig för beröring och avskyr ”lösa” kramar exempelvis.

Nåja, that’s it.

PUSS!