Etiketter

, , , , , , , , ,

Ja, nu var det några dagar sedan jag skrev här. I helgen har jag varit hos min underbara pojkvän. Vi har bland annat tittat på film – ”Snowcake”, ”hur många kramar finns det i världen” samt ”En komikers uppväxt”. Jag hade med mig min gitarr också, så jag spelade för honom, även om den tjocka E-strängen på gitarren var lite halvtrasig. Det blev Thåström, Ebba Grön och Imperiet. Jag spelade mitt i natten, vilket resulterade i mindre glada grannar.. ;) Hur som helst så hade vi en fin  och mysig helg! :)

I går när jag kom hem var jag helt slut, av många olika anledningar. Trots det orkade jag mig upp i morse, så att jag kunde åka till min praktik på caféet. Mitt mående var inte det bästa. Jag bestämde mig för att hoppa över MISA-mötet jag skulle gått på efter praktiken. Det får bli en annan gång.

Väl hemma så har jag mest vilat. Jag har inte mått så bra, men det kändes lite bättre efter att jag hade ätit middag. Nu på kvällen har jag flera saker att fixa. Det är rätt rörigt i mitt huvud och jag har därför svårt att hålla reda på allt.

Kram