Etiketter

, , , ,

I dag har jag varit i simhallen. Fan ta alla jobbiga ungar som är i vägen när man ska motionssimma och alla störande tjejer som ska raka benen i omklädningsrummet (fast man inte får)! Jag har fått ordning på de flesta dömande tankar i alla fall – det fetstilta är bara fakta för fan. Allt som handlar om att jag är misslyckad, otillräcklig eller värdelös har fått hamna i skitsnack-korgen. :) Det ni. Ingen självhatiska tankar här inte! Jag gör så gott jag kan – mer kan jag inte göra.

Väl hemma försökte jag äta mat i lugn och ro, fast en jävligt jobbig kvinna på boendet störde och klagade hela tiden. Det gick inte – till slut. Jag åt lte mer än halva matlådan, sedan brast det. Med ett ilsket utbrott lämnade jag rummet och min tallrik. Mer än så berörde det inte mig. Nu sitter jag här med min dator i knäet och skriver av mig istället. Arg och irriterad.

Jag brukar känna mig extra irritabel när jag är uppe i varv. Dagens sminkning är ganska hysterisk, vilket jag antar är andras tycke – inte mitt. ;) Jag är inte ens trött efter att ha simmat en kilometer, betalat flera räkningar, beställt ett nytt bankkort (bankomaten åt upp mitt – den var väl hungrig eller så.. ;) ), åkt buss fram och tillbaka till simhallen utan musik i öronen (med för bra humör!) och läst några sidor. Klockan är bara snart 16. Whooooooooop, whooooop!! ;) Shake it, shake it!

I går började jag varva upp – omedvetet till en början. Det var hon som är platsansvarig på boendet som uppmärksammade mig på det över telefon. Jag hade dessutom bara sovit några timmar natten innan i går (med uppehåll). Redan på morgonen var jag sjukt irriterad på allt och alla. Jag skakar också mer än vanligt.

Haha, i går gjorde jag lösnaglar med alla skakningar. Efteråt kom jag på att det var lösnaglar till tårna.. ;) Det bjuder jag på!

2014-01-25 18.00.07