Etiketter

, , , , ,

Ibland vet jag helt enkelt inte vad jag ska säga. I går föll jag ner i ett svart hål. Jag vet inte om det var för att jag var på det där fruktansvärda stället som jag tvingade mig själv att möta igen. Tur att jag hade en personal från boendet med mig! Mådde dåligt på vägen hem. Det kändes som om jag skulle få en panikattack. Usch.

Väl hemma fortsatte jag må dåligt och även i dag. Jag tvingade mig i alla fall iväg till mötet med min arbetsterapeut. Just nu känns det som om jag är i en såpbubbla av stål och inte kan ta mig ut ur den. *trapped*

Just nu försöker jag bara att fokusera på någonting annat än den psykiska smärtan. Jag lyssnar på Lana Del Rey. *Hold on, jag ska bara tända några rökelser*. Now it’s done. Jag älskar dofter och sådant. Det får mig att känna mig lugn. Till mitt förfogande har jag också en underbar lavendelolja (relaxolja), som jag fick av en fin vän för några år sedan. Den är snart slut, men ligger mig varmt om hjärtat. Finns det någonting som gör er lugna, kära läsare?