Etiketter

, , , , ,

001

Min granne här på LSS-gruppboendet håller på i trädgården. Det låter som FAN. Nu börjar jag bli irriterad. Jag kopplar in hörlurarna lyssnar på Depeche Mode. Dessutom har jag tvätt i maskinen som jag inte orkar hänga upp. Orkar inte på grund av alla tvångstankar och tvångshandlingar det innebär. Kanske blir en tidig kväll? Jag vill bara dra täcket över huvudet.

En annan grej också. En viss person gjorde mig uppmärksam på att jag har gått upp i vikt väldans mycket senaste månaderna. Typ sedan jag blev utskriven från psyket. Det har också påverkat mig mycket psykiskt. Dessutom passar typ inga av mina kläder. Suck. Jag är hela tiden sugen på någonting. Det kan ju vara medicinerna. Vet inte. Har läkarsamtal om två dagar. Ska ta upp det då.

Suck, ibland orkar man inte med någonting. Efter att ha haft en hypomani blir man så jävla trött eller så jävla deprimerad och oinspirerad. Jag är mest så jävla trött just nu. There – där har ni verkligheten. Den som inte är en dans på rosor. Som aldrig kommer att vara det typ. Kind of?! Vet inte.

Försöker tänka positivt. I morgon ska jag på Allsång på Skansen med en personal och se Håkan Hellström! Det blir kul. :)

Nu ska jag kanske sova. Vi får se.