Etiketter

, , ,

Jag hade det bra på min födelsedag, när jag väl kommit utanför lägenheten. Först var jag på MISA och sedan hämtade familjen mig med bilen där. Vi åt på buffé, vilket var gott. Sedan fick jag presenter också, som verkligen var sådant jag behövde! :) Tack. Sedan blev det en promenad också innan de skulle hem. Jag blev lite irriterad på mamma som sa att de skulle följa med hem till mig ett tag, men så blev det inte. Det var synd, för det hade varit roligt och dessutom var jag inställd på det. Tack för en fin födelsedag i alla fall!

Gårdagen var jobbig. Jag mådde inte bra, så jag hade inte tänkt gå utanför lägenheten ens. Jag hade så mycket tvångstankar. Boendestödet var här också och hon tyckte att jag skulle gå ut köpa en fiskburgare på Mc Donald’s och en Coca-Cola. Sagt och gjort. Jag följde med henne en bit, eftersom vi skulle åt samma håll. Sedan köpte jag det som hon föreslog på Mc Donald’s. Boendestödet hade gett mig papper och penna så att jag kunde sätta mig och skriva också, så det gjorde jag också sedan – dikten som ni kan läsa i inlägget innan detta.

I dag ska jag träffa B. Jag ska försöka fokusera på att umgås med henne och inte på tvångstankarna. Vi får se hur det går.