Etiketter

, , , ,

Jag är trött efter dagen som har gått. Först hade jag ett möte med min DBT-terapeut där jag tog mod till mig och tog upp en del av mina tvångstankar som jag inte har vågat ta upp tidigare, eftersom jag ser dem som äckliga och tabubelagda. Min hemläxa till nästa vecka är att jag ska försöka att inte bry mig om mina siffertvång. Jag kan ju tillägga att jag inte ens alltid uppmärksammar när de uppkommer, men jag ska göra så gott jag kan. Nu känner jag att jag är stolt över mig själv som tog upp ett ämne som är så pass känsligt för mig.

På eftermiddagen kom boendestödet hem till mig. Vi tog itu med disken bland annat. Sedan planerade vi också lite. Sedan pratade vi också om en sak som jag inser först nu i efterhand att jag verkligen behövde prata om. Det kändes bra, om än ångestfyllt, att prata om det med någon.

Kvällen har jag spenderat med godis och vaniljte framför datorn. Sedan spelade jag gitarr i över en timme. Det blev mest Thåström, men jag hittade också en del låtar som jag spelade på den tiden jag tog gitarrlektioner. Jag spelade bland annat ”Boulevard of broken dreams” av Green Day och ”One of us is gonna die young” av The Ark idag, förutom Thåström.  Det känns befriande att spela gitarr.

Nåja, nu är det väl snart dags att sova. Jag är trött.