Etiketter

, ,

Idag hade jag möte med min DBT-terapeut och efter det skulle jag stanna i stan och fördriva tiden, ty kort efter det skulle jag på ett möte på MISA. Direkt när jag kom ut från mottagningen såg jag att jag hade fått ett sms av min arbetskonsulent på MISA som jag skulle träffa. Det stod att hon var sjuk och att mötet var inställt. Jag fick ångest, eftersom jag har svårt för förändringar och att jag dessutom hade gjort mackor innan som jag kunde äta i stan (det brukar jag alltid glömma, men nu hade jag minsann skrivit en lapp).

Det tog ett tag innan jag hade bestämt hur jag skulle planera dagen istället. I väskan hade jag min inköpslista som jag gjorde med min boendestödjare när hon var här senast. Den låg i väskan sedan igår – vilket tur (för då kunde jag handla mat på vägen hem). Jag köpte även en kaffe latte på take away innan jag handlade.

När jag kom hem var jag trött. Jag vilade en stund och sedan lagade jag lunch och kollade på Friends. Efter det tog jag en promenad och pratade med Ylle i telefon. Det var rätt skönt med lite frisk luft.

Just nu mår jag inte så bra. Varken fysiskt eller psykiskt. Allt känns ovisst och jobbigt.