Etiketter

, ,

Igår hade jag en awesome dag med finaste Anna. Det blev take away-sushi hemma hos mig, massor med te, prat och  bra musik. Jag hade verkligen saknat henne. Det var nog för länge sedan vi sågs sist. Tack för gårdagen. <3

~ ~ ~

Just nu mår jag inte så bra, men försöker i alla fall att se det som är ljust i livet. Jag känner mig så orkeslös. När jag hade varit vaken ett tag ringde jag mamma. Ibland kan det hjälpa att bara prata med någon om vad som helst, men idag blev det bara värre. När vi hade lagt på började jag gråta massor. Efter ett tag tvingade jag mig upp och gjorde frukost – äggmackor med kaviar och te till det. När jag hade ätit kröp jag tillbaka i sängen.

Nyss var jag ute på en promenad. Jag hade solglasögon och drack Coca-Cola på en parkbänk i solen. Det var rätt mysigt tills kylan tog över. Jag gjorde nog inte ett korrekt val av dryck. Istället skulle jag nog ha fyllt min termoskopp med kaffe eller te. Mitt mående är fortfarande inte så bra, men jag lyckas fortfarande hitta distraktioner. Sedan måste jag ta itu med disken. Jag orkar inte.