Etiketter

Dagen började med att boendestödet kom hit klockan 9. Vi hann med en hel del – diska, städa i badrummet, gå igenom diverse papper (och slänga en del, vilket gav ångest) samt göra en inköpslista och en planeringslista. Efter det hade jag läkarsamtal och sedan åkte jag och handlade på vägen hem. Det har varit en ganska hektisk dag och jag är helt slut.

Bilden ovan föreställer dagens middag – fruktpizza. Det man behöver är pizzadeg (gör själv eller köp färdig – jag körde på det andra alternativet), créme fraiche (istället för tomatsås som man vanligtvis har på pizzan) och fyllning (jag hade banan, burkmandariner, majs och ost). Sedan hade jag den i ugnen i 15 min, som det stod på förpackningen till min färdigköpta deg. Riktigt gott blev det också.

Efter ett tag somnade jag en stund under mitt kedjetäcke framför Scrubs, haha. Nåja, nu ska jag ordna en efterrätt som Ylle absolut tyckte att jag skulle prova. Man blandar en banan med kakao och ovispad grädde till mos. Jag tyckte att det lät supergott, så det ska göras nu.