Etiketter

, , ,

 

Det är mycket tankar som far runt i mitt huvud just nu, men jag lyckas knappt få ordning på dem. Jag känner mig inte ett dugg kreativ, vilket är jobbigt. Inte heller känner jag mig kapabel att ens läsa en bok.

Tröttheten ligger som ett moln över mig. Jag och B sov endast 5 timmar i natt. Vi fick för oss att vi skulle ut på krogen, men att vi inte skulle stanna så länge ty vi båda skulle upp vid 9. Dock kom vi hem ganska sent i alla fall. Vi pratade med lite folk där. En av dem var väldigt irriterande. Han sade jämt och ständigt att jag såg sur, arg och uttråkad ut. Det känns jobbigt när folk man inte känner säger så. De har ju för fan knappast någon rätt att göra det. Jag är så jävla trött på alla jävla idioter som får en att påminna sig själv om att man själv inte är så social, fast man faktiskt försöker. Jag märker inte riktigt när jag blir otrevlig heller. B sade till honom sedan och då blev han tyst, haha.

Som tur var jag förvånansvärt pigg imorse när jag skulle på sjukgymnastmöte. Det gick bra där, tyckte jag. Jag hade lite ont i kroppen, ty vi hade gjort ganska jobbiga övningar. Hon tycker att jag har gjort framsteg, vilket känns bra. Cred till mig!

Idag märkte jag också att ett väldigt stort blåmärke har bildats under mitt högra knä. Det är från när jag snubblade i trappan upp från tunnelbanan.

 

Tänk att jag ramlade så hårt och att jag ändå lyckades ta mig till mitt möte. Som tur är så har smärtan dämpats.  I fredags kunde jag inte ens gå som jag brukar.