Etiketter

, ,

Jag skulle upp ganska tidigt idag, eftersom det var dags för möte med min DBT-terapeut. Min ångest blev väldigt hög ett tag, eftersom jag kom några minuter för sent. Själva mötet gick ganska bra – vi pratade mycket om mina tvångstankar/tvångshandlingar. Vi ska ta en sak i taget. Jag ska börja med att lägga in min hårfön i en av mina lådor, annars brukar jag låta den ligga på golvet så att jag snabbt kan kolla att den inte är på. Än så länge har jag inte lagt in den, men det ska jag göra snart i samband med kvällens storstädning av lägenheten (så är det tänkt i alla fall). Imorgon är det Nyårsafton och då blir det fest där, så det är lika bra att göra en del av allt idag. Jag vill ju inte stressa sönder mig själv imorgon.

Annars tror jag att jag har saker och ting under kontroll inför imorgon. Inköpslista är fixad, men jag måste lägga till lite saker så att jag kan baka cupcakes. Det är mest städningen som stressar mig.

Idag hade jag också ett möte på MISA. Det vankas ett studiebesök till, men jag kunde inte den föreslagna tiden. Mina arbetskonsulenter ska försöka ordna en ny tid. Det känns bra.