Det har inte hänt särskilt mycket idag. Jag skulle upp tidigt imorse, ty idag var det DBT-gruppterapi. Det gick väl bra, antar jag – dock var jag väldigt trött efter bara 5 timmars sömn. Jag kom inte riktigt till ro igår – tvånget förstör. Efter det handlade jag mat så att jag kunde göra den där grytan igen (jag lade upp recept på den för några dagar sedan). Det blev alltså dagens lunch. Resten av grytan finns i kylen och jag måste väl ändå säga att det känns jävligt bra att slippa laga mat jämt!

Dagen har förflutit ganska smärtfritt. Jag kollade på ”Beck – Mannen utan ansikte” och dessutom har jag givit julmust en andra chans (tyvärr, jag kan fortfarande inte säga att det är särskilt gott). Lussebullar har det också ätits, hihi. Jag fick med mig en påse hem från Kim igår! Mysigt var det och goda lussebullar blev det. Senare på eftermiddagen tog jag mig till biblioteket och lämnade böcker – och efter det hyrde jag två Beck-filmer, haha. Jag känner att jag har hakat upp mig lite på Beck. Filmerna jag hyrde var ”Den svaga länken” och ”Pojken i glaskulan”.

Jag kan väl i för sig ta det här med ”Något bra” idag. Tänk att jag har diskat nästan allt och även dammsugit lite! Det är stort för mig.

Snart ska jag göra middag och så blir det Beck, om allt går  som planerat. Jag hoppas det.

/Y,