Etiketter

, ,

Idag hade jag möte med min DBT-terapeut. Jag tror inte att jag har varit mer irriterad och frustrerad när jag har varit där. Egentligen kommer jag nog bara ihåg delar av det vi pratade om, men jag tror att det var mycket om mitt läkarsamtal jag hade förra veckan. Jag trodde att det var misslyckat, men det var det nog egentligen inte. Mitt enda minne av hur jag kände efteråt var att tomheten stod i centrum. Det har den gjort i flera dagar nu. Även frustrationen, självfallet.

Jag försöker verkligen förstå att problemet ligger hos mig, på sätt och vis. Sedan ska det (tydligen?!) inte behöva vara svart eller vitt. Haha, det känns skumt att skriva det – just eftersom jag inte riktigt köper det. Trots allt så tycker jag att min läkare är bra. Han gjorde så att jag fick börja på sjukgymnasiken och även flera andra saker. Om jag bara kommer på vad som stör mig (ja, om det ens är något), så hälper han mig säkert.

Jag skickade ett SMS till min DBT-terapeut nyss och förklarade att jag inte längre tror att det är läkaren jag är irriterad på, utan mig själv – mycket för att jag faller för hårt vid vissa sinnesstämningar (att det blir kaotiskt).

Nu tänkte jag gå ner till en videobutik som ligger nära där jag bor och kolla lite. Senare på eftermiddagen ska jag träffa Kim! <3

/Y,