Etiketter

Dagens spenderades med mamma. Först var vi i min lägenhet och åt bröd och varsinn lussebulle. Te drack vi självfallet också! Sedan blev det till att ta en promenad in till city. Vi kollade efter julstjärnor. Mamma vill att jag ska ha en. Jag har spanat in en svart en som kanske ska inhandlas. Två par knästrumpor inhandlades idag, svarta med svart rosett. Vi fikade också – chai latte för min del. I Gamla stan var det marknad. Jag kände lukten av brända mandlar (som jag älskar!). Det luktar så gott, så det blev en påse sådana. Mysigt, mysigt, mysigt!

Väl hemma har jag packat upp mat som jag köpt. Pengarna kom äntligen in på mitt konto för några dagar sedan. Jag hade knappt någon mat hemma, så det var på tiden. Innan jag och mamma gick härifrån hittade vi ett recept på en gryta i min vegetariska kokbok. Bönor, majs, krossade tomater, fetaost och lite annat består den av (egentligen ska det vara vitlök i också, men eftersom jag hatar det så fick det utebli). Det blev alltså dagens middagsprojekt. Idag var första dagen på väldigt länge som jag faktiskt lagade något nytt – tack vare mamma! Till grytan blev det couscous. Om intresse finns kan jag lägga upp receptet här.

Kvällen har spenderats framför Beck – Enslingen på TV4. Jag har sett den förut, men det var ett tag sedan. Idag har nedstämdheten, tröttheten och ensamheten (i alla fall under kvällen) varit ett faktum. Jag börjar undra om det kanske är så – folk ringer inte/sms:ar inte för att de inte vill veta hur jag mår. Generellt sätt är det oftast jag som hör av mig. Fy fan vad jag är trött på det här med kommunikation! Jag misstolkar allt som skrivs och sägs. Hopplöst.

/Y,