Etiketter

,

Dagens plus är definitivt lussbullar. Jag brukar inte ens gilla den särskilt mycket, men de senaste dagarna har jag haft väldiga cravings efter dem.  Idag har jag köpt två stycken, men ätit en och en halv – jag delade en av dem med pappa. Det känns bra att kunna ge efter om det är något man är sugen på, utan att behöva få ångest. Är det bara jag som är besatt av lussebullar just nu?

Det kändes bra att skriva om något positivt, vilket kan räknas till dagens ”något bra”. Egentligen är jag allt annat än positiv idag. Jag blev helt sönderstressad på jobbet för att det visade sig att studenten som jag skulle vakta skulle få skriva på dator. Nu undrar ni säkert varför jag blir stressad av det. Det är mest för att jag avskyr när saker förändras i sista stund. Både stresskänslighet och svårighet att hantera hastiga förändringar är vanligt vid aspergers syndrom. Jag tycker att det är tillräckligt med saker att hålla koll på innan man ska vakta. Instruktioner som ska ges och papper som ska fyllas i – och nu på det en dator! Jag försökte ta till mig instruktionerna även om jag var nära att börja gråta, vilket jag ändå gjorde när jag skulle gå bort till rummet jag skulle vakta i. Trots allt lyckades jag i alla all lugna ner mig och det gick faktiskt helt okej till slut. Tur att det var en trevlig student i alla fall – och att jag har ganska bra koll på datorer!

I skrivandets stund är jag hos familjen. Det kändes som jag mestadels har gråtit sedan jag kom hit. Ångesten kom väldigt plötsligt. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Vad ska ni hitta på?

/Y,