Imorse skulle jag upp ganska tidigt – jag hade nämligen tid hos min DBT-terapeut kl 10. Någon gång på morgonen innan jag ska åka hemifrån upptäcker jag en avlångt, rött skrapsår på min vänstra underarm. Jag förstår inte hur det har kommit dit. Kanske är det som min terapeut säger ibland att jag kanske har dragit med naglarna på armarna i sömnen (jag har ju ganska långa naglar, vassa också för den delen). Men jag minns att jag vaknade av att något gjorde lite ont mitt i natten, men somnade om för att jag inte såg något. Jag blir väldigt paranoid när sådant här händer, men jag får väl försöka att hålla fast vid att det var mina långa naglars fel.

Dagen började som sagt med ett möte med min DBT-terapeut. Vi pratade mest om mitt tvång, som är mycket kopplat till min asperger. Min hemläxa blir att bara kolla väckarklockorna 3 gånger var – alltså: jag har 2 stycken. Jag vet att det låter mycket, men det är väldigt lite för mig. Spisen och dörren ska jag också fortsätta att öva på – såklart. Målet med spisen är att jag knappt ska behöva kolla den innan jag går hemifrån. Jag ska gå på förnuftet, alltså att jag faktiskt vet om att den är av – så varför ska jag kolla? Dörren ska jag egentligen bara behöva känna på en gång, inte flera. Nu kan jag ju springa upp och känna på den efter att jag har kommit ner halvvägs, vilket är väldigt frustrerande.

Efter mötet satte jag mig på en bänk utanför centrumet och läste. Då kom det en tant och sa: ”Kan jag få sitta här? De här är faktiskt till för pensionärer!” Jag gick muttrande därifrån. Jävla idiot – man kan ju fakiskt vara lite trevlig, tänkte jag. Skämtade hon? Var det som hon sa? Varför förstår jag ingenting? Jag började nästan gråta efteråt, inte så jävla kul.

Sedan skulle jag äta lunch med min före detta lunchgrupp, men det var bara jag och F som kom. Vi hade det supermysigt! Jag åt vegetarisk pasta. Sedan satte vi oss utomhus och drack kaffe, vilket var skönt – det var varken för varmt eller för kallt. F är en sån underbar person och jag trivs så himla bra med henne!<3 Jag älskar verkligen vädret när hösten är på gång. Nu är sommaren äntligen över! Jag mår ofta väldigt dåligt då, så det är skönt att den äntligen är över.

Jag åkte in till stan sedan och kollade på Sko Uno. De har så snygga skor, men dyra är de tyvärr. Någon gång kanske man ska unna sig ett par riktigt snygga stövlar – när man har råd (dvs inte nu, haha!). Allvarligt talat, jag är väldigt pank just nu, så det är inte ens kul!

/Y,