Resten av dagen spenderades på Stadsbiblioteket vid Medborgarplatsen letandes efter böcker skrivna av Jonas Gardell. Jag lånade ”Jenny” (som jag i för sig redan har läst), ”Vill Gå Hem” och ”Frestelsernas Berg”. Innan jag ska ge mig in på dessa böcker ska jag läsa ut ”Jonas Eckel” av Karin Fossum – mitt nuvarande projekt.

Idag var jag duktig och ringde SL:s kundtjänst, eftersom jag var väldigt osäker på huruvida mitt 90-dagars fritidsbiljett verkligen gällde tom den 15 september (som det står varje gång jag kliver på bussen) eller om det (som Y sa) bara gällde tills idag – alltså 31 augusti. Till och med de på kundtjänsten var osäkra. Det visade sig att from imorgon gäller min fritidsbiljett bara efter kl 16. Visserligen brukar det vara så med fritidsbiljetter, men det var ändå konstigt med tanke på att jag köpte en biljett som skulle gälla fram till den 15 september – men jag antar att det var för att sommarlov bara räknas tom den 31 augusti, sedan blir resten av dagarna bara en vanlig fritidsbiljett. Intressant, eller inte. Jag förstår inte ens att jag orkar skriva om den här irriterande skiten.

Efter att jag hade köpt mitt SL-kort – månadskort, eftersom jag är 20 nu – lagade jag middag. Det blev tomatsoppa med keso och en fralla med smör och ost – apelsinjuice till, självfallet. Sedan fortsatte jag att läsa i ”Jonas Eckel” av Karin Fossum. Efter det redigerade jag mina widgets. Nu finns det listan på ”bloggar jag följer” samt bloglovin-ikonen finns nu igen. Glöm inte att följa mig där!

Kram på er.

/Y,