Hej!

Det här inlägget vill jag tillägna mina vänner.

Jag kom nyligen hem efter en lång dag som spenderades i Arninge med J och M, vilket var trevligt!<3 Sedan träffade jag S i stan. Vi tittade lite i affärer och sedan åt vi sushi, mys. Just den här gången vi träffades tycker jag verkligen att vi förnyade vår vänskap lite (eller hur man nu ska uttrycka sig). Jag kände att vi båda berättade om det vi ville dela med oss av. Vad jag menar är att det var ett tag sedan vi gjorde det – och det fick mig att inse att vi trots allt är väldigt nära.<3

När jag klev in genom dörren efter en kort tur till Willys var att ta en kalldusch – bort med all ångest. Sedan kokade jag en kopp te, ”Ro för själen” som jag fick av K. Te-silen jag använde var den hjärtformade jag fick M i inflyttningspresent. Jag gjorde två mackor med smör, ost och päron, så som Y har tipsat mig om. Ett levande ljus tände jag också – både ljuset och ljusstaken fick jag också av K.

Vad jag vill säga med detta inlägg är att jag verkligen lyssnar på saker ni säger – och självfallet inte bara dem som jag har nämnt i detta inlägg, utan alla. Det är inte så att de går mig obemärkt förbi, utan de lämnar faktiskt spår i mig som jag är villig att ta upp när jag är redo. Nu ikväll fick jag verkligen lust att använda saker och tips som jag har fått från folk i min närhet (inte för att jag inte gör det annars, men flera saker på en gång – det får mig att känna trygghet). Tack för att ni finns där för mig!

Slutligen vill jag också tacka alla som läser min blogg! Jag hopppas verkligen att den ger er något.

/Y,