Det är ovanligt, men idag har jag faktiskt mått bra – i stort sett hela tiden. Det kanske beror på att jag inte vill svika mig själv – allt – så mycket igen. Jag fick bra feedback på min fejk-presentation av en blogg, eller vad man nu ska kalla det. Vad jag menar är att jag skulle låtsas att jag skulle starta en ny blogg och skriva en presentation till den bloggen. Jag hade även lämnat in ett blogginlägg jag skrivit tidigare – ”En film som väcker starka negativa känslor” där jag skriver om ”Djävulen bär prada”. Det gick också bra.

Sedan kom uppgiften vi skulle göra över lunchen som fick mig att vilja gå därifrån – vi skulle skriva en artikel eller ett reportage. Den här gången innebar det att jag var tvungen att intervjua någon. Efter en del velande och ångest gick jag in på Espresso House vid Rådmansgatans tunnelbanestation och frågade några snabba frågor och gick sedan. Jag blev stolt över mig själv – trodde aldrig att jag någonsin skulle våga gå in där och fråga! Jag satte mig i gräset och åt lunch samtidigt som jag skrev ihop ett utkast till artikeln.

Jag unnade mig sesamkakor i efterrätt också och ville visa det! 

 När vi samlades igen och fick reda på hur vi skulle fortsätta skriva och fick feedback kände jag att jag hade frågat fel saker på Espresso House. Detta gjorde att jag fick gå dit igen senare, men jag åkte hem först och sedan till Skanstull. Som som jag pratade med där var trevlig – dessutom var det inte så mycket folk där, så jag kände mig inte så stressad och jobbig för att jag kom och störde (som man ofta känner att man gör i sådana situationer). Nu tror jag i alla fall att jag har fått det jag behöver angående nyheten att Espresso House invaderar Sverige, så nu är det väl dags att skriva artikeln på datorn och sedan skicka in. Jag är trött och orkar egentligen inte, men det ska fan i mig göras!

/Y,