Etiketter

, ,

Det var precis så de senaste timmarna tillbringades. Jag och mamma kollade på Sex and the city. Först var det bråk om vilken film som skulle ses uppe, så jag blev en bitch. Men i alla fall – jag flyttade ner och kollade där och mamma följde efter sen. Det blev trevligt till slut. Nu är jag ganska slut och fattar inte riktigt varför. Jag har ju knappt gjort något idag! Det är väl psykiskt antar jag – tröttheten och den känslomässiga instabiliteten. Inte vet jag, det är bara spekulationer.

Tidigare idag pratade jag med Y i telefon, otroligt skönt att prata med henne igen. Det var säkert bara två dagar sedan vi pratade sist, men vi hörs ju vanligtvis varje dag.

Imorgon åker min familj till Italien och Grekland – inte samtidigt dåra, haha! Men de är borta i tre veckor, vilket kommer att kännas konstigt. Jag bor ju inte hemma längre, men ändå – det blir ju en del telefonsamtal. Man får väl försöka hålla desperationen i schack i alla fall. En dag, en timme, en minut, en sekund. Jag har ju faktiskt planer för veckan, bla skrivarkursen. Imorgon när jag åker in mot stan igen ska jag på (typ) grillfest hos J:s pojkvän som fyller år. Det blir säkerligen supertrevligt! Måste dock komma på något kul att ta med mig också.

Angående skrivarkursen – förvirrningen är total. Jag vet mycket väl att jag ska gå den här skrivarkursen nu i veckan – men när jag berättar om vad jag har för planer i veckan kom jag först inte på att det var det jag skulle göra. Det är som om jag förtränger det, även om jag gärna vill gå. Möjligtvis är jag rädd för att det ska bli psykiskt jobbigt, men jag tänker inte låta det hindra mig. Det minsta jag kan göra är att ge det en chans.

Här är en länk till kursen om någon är intresserad vad det handlar om och vill ta sig en titt: http://www.folkuniversitetet.se/Skolor/Estetiska-skolor/Skrivarakademin-i-Stockholm/Kurser/Kursbeskrivning/?arrId=36661

Kram på er,

/Y,