Etiketter

,

Heej.

Rubriken säger allt. Jag har inte sovit tillräckligt de två senaste nätterna och lär inte få göra det inatt igen, ty jag ska jobba imorgon. Jag åker nog hemifrån lite innan 8, så jag måste upp tidigt.

De senaste dagarna har jag gjort en del, om man säger så! Igår var jag på jobbet först, sedan i Täby Centrum och sedan in till stan med Ylvali. En impulsgrej liksom – vi båda var på väg till stan. Det var mys! PUSS på henne! <3 Senare på kvällen kom Sylvia och vi tänkte gå ut med Samme och hans kompis med det failade lite – Dovas stängde typ precis när vi hade kommit dit, haha! Jag och Sylvia gick hem och sov.

Efter lite sömn bar det iväg till Mörby på möte. Efter det blev det lunch med Jenny på ett sushiställe:)<3 Mysigt var det! Sedan jobbade jag i några timmar och åt (en ärligt talat god) tårta på jobbet. En bit alltså, haha! En av mammas kollegor bjöd. Jag ”ville” inte ha först, men jag blev övertalad tillslut. Efter jobbet mådde jag skit, men gick ändå och handlade lite mat. När jag var på väg hem hörde Thérèce av sig – hon var på söder och gick förbi min gata. Hon kom upp till mig, så blev det jasminte och middag senare. Vi satt och kollade på roliga videos på youtube – bla Caramelldansen, Markoolio och Friends Bloopers. Mysmysmys!<3

Nu sitter jag här på min säng och inser att jag inte kommer att få tillräckligt med sömn igen – så jävla värdelös, men inget ovanligt. Nu känner jag mig bara trött, förvirrad och tankspridd, AAAAH!

Imorgon blir det jobb, möten vid Mariatorget och studentmottagning hos min vän Nina! Grattis i förskott!<3 Presenten som jag har köpt är awesome, haha!

/Y,