Etiketter

, , ,

Hello,

Helgen har varit förvirrande och känslomässigt jobbig som alla andra dagar. I lördags kom pappa till mig och vi fixade mitt handfat – eller ja, han gjorde det och jag tittade på så att jag skulle lära mig. Sedan gick vi på promenad genom stan tjalalalalalalalala he-he-heej och satte oss på ett fik. Pappa tog en öl och jag en coca cola och så delade vi på en chevrésallad. Sedan blev det ännu mer promenad och jag fick ont i fötterna så jag gick och bar på mina skor (har bild på det på pappas telefon, det kommer!) Väl tillbaka i min lägenhet packade jag lite sedan åkte vi ut till familjens hus. Där har jag varit tills idag, söndag alltså. Ska sova här tills imorgon då jag jobbar.

Idag på kvällen var jag och badade jag med S, hennes mamma och K vid Domarudden. Jag pratade med Sylvia om en grej var viktig för mig att ta upp, så det kändes bra. Sedan gick vi hem till henne och bakade scones, mysigt! Alla tyckte att det blev gott, hennes föräldrar och hennes brorsa och så vi andra då.

Nu sitter jag på min säng och skriver. Jag har precis kollat alla bloggar jag följer och dricker te. Imorgon ska jag upp tidigt till jobbet, så jag antar att jag bör sova nu. Men jag vet att bara för att man säger att man bör göra något, betyder det fan i mig inte så ofta att man faktiskt gör det – så det så!

Godnatt alla!

/Y,