Etiketter

, ,

Hello mina fans! xD

Dagen börjades med den ca 3 timmar långa båtfärden från Visby till Nynäshamn. Innan dess var det förstås en kort färd från Klintehamn till Visby också.. Men i alla fall; pendeltåg till centralen, sedan iväg på möte i Mörby centrum. Mina krafter höll på att ta slut när jag skulle hem från Mörby centrum. Jag hade verkligen ingen lust att bära runt på den där jävla väskan!! Visst har den en sådan där grej man drar i, men ändå, det blir jobbigt med alla rulltrappor och på och av bussen också. Sedan när jag äntligen hade kommit in i ”hallen” eller vad fan man nu ska kalla den, bär jag in väskan i själva lägenheten. Jag slår i knäet stenhårt i väggen. Jag har en enorm bula där nu. Hur lyckas man liksom?

Jag gick och handlade lite senare och lagade sedan middag. Jag åt middag medan jag kollade på ”Flickan som lekte med elden”. Älskar den filmen och även alla andra Millenium-filmerna! Efter att jag hade kollat klart på filmen tittade jag på ”Desperate Housewives”. Under tiden jag kollade på det ringde Mamma, Pappa och Sylvia. Ovanligt att så många ringer under en kväll! Lite senare pratade jag med Anna! Vi pratade länge om allt mellan himmel och jord. Tack för ett trevligt samtal, Anna!<3

Nu är klockan ungefär halv ett. Jag kanske bör försöka sova…

Btw – Jag skrev en kort novell på båten. Det var ett bra tag sedan jag skrev något sådant. Vi får se, någon gång kanske jag lägger upp något jag skrivit.

Puss & kram på er!

/Y,