Etiketter

, , ,

Hello mina läsare!

Idag har jag varit vid Mariatorget, as usual typ! Sedan träffade jag Anton vid Tekniska Högskolan. Vi tog oss till Slussen och satt nere vid vattnet på en bänk och pratade om allt möjligt tills det blev så jävla kallt att vi inte ville sitta kvar mer (; Vi gled runt lite på söder; Medborgarplatsen, Skanstull, Södra station osv. Sedan tog vi pendeln till Stockholms central och sedan T-banan till Östermalmstorg där vi handlade lite. Jag köpte lite ”livsmedel” och Anton köpte godis. Det gjorde jag också iofs – Naturgodis! Yummie! Sedan åkte vi åt varsitt håll… Men i alla fall – Tack Anton för en supertrevlig dag (:

Nu är jag såå trött. När jag kom hem åt jag middag, sedan kollade jag på ett avsnitt av Lyxfällan på tv3-play. Nu sitter jag och lyssnar på musik, det blir lite olika. Just nu: The Ark – Little Dysfunk You. Tidigare blev det en del VNV Nation, ett band jag nyligen upptäckt. Älskar Illusion!

Nu känns det som att man bör försöka sova, ska upp tidigt imorgon. Sedan ska jag jag träffa min bror Philip! Vi ska kolla runt lite i stan, sedan ska vi hem till mig och han ska sova här. På fredag ska hela familjen till Gotland, kommer hem på tisdag!

Later!

/Y,