Etiketter

,

Heej!

Igår var jag på studentskiva med Johanna. Det var hennes kompis Henriks skiva.  Vi fixade oss @ my place först. Det var nördtema (; . Vi blev såå snygga! Sedan gav vi oss iväg efter att ha kollat upp en karta så vi skulle hitta till Skyddsrummet @ Söder Mälarstrand, där skivan skulle vara. Det tog typ hundra år att komma dit, vi gick fram och tillbaka och fick massa olika vägbeskrivningar. Anyway, vi hittade till slut i alla fall.

Vägen dit blev ett litet äventyr, haha! Vi blev utskällda av en busschaufför och jag blev petad i ögat en en snubbe som vi frågade om vägen, eller ja, han och hans kompis. Han skulle tydligen känna om mina glasögon hade något glas. Haha, det var 3D-glasögon som vi hade tagit bort glaset på (; . Tack för ögonpetningen liksom! Sedan var det några killar som började prata med oss på tunnelbanan och de frågade vad vi hade i pannan, det var ju π-tecken. Haha, de verkade inte veta vad det var!! Men men, vägen dit blev som den blev!

När vi kom hem var vi iskalla, eller i alla fall jag. Vi kokade te och pratade ett tag, supermysigt! Sedan gick vi och la oss och sov. På morgonen åt vi frukost och fixade oss. Sedan tog vi oss ner till Slussen och mötte Mikael, Johannas pojkvän. Vi åkte vidare till Telefonplan (Haha teflonplan xD) där han bor. Han har en mysig lägenhet (: Anyway, vi drog vidare till Liljeholmen. Jag gick och handlade och Mikael och Johanna skulle på födelsedagskalas (: .

Ikväll ska jag på fest hos Anna! Hihi, hon fyllde 20 år i måndags! <3

Puss och kram på er!

/Y,